Bilute tip Raffaello

de iuliandu in Prajituri, 20 Sep 2012 | 15309 vizualizari

 

Simplu de facut...si de mancat :)

 

INGREDIENTE

  • 125 gr napolitane cu crema de vanilie
  • 200 gr ciocolata alba
  • 50 gr cocos
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute tip Raffaello:

Intr-un vas sfarmam napolitanele, topim ciocolata la bain-marie si adaugam doua lingurite de lapte (pentru ca sa fie ciocolata mai usor de utilizat).Apoi se amesteca ciocolata topita cu napolitanele si le lasam la frigider cateva minute.Dupa care putem face bilutele,se pot folosi migdale,alune orice avem la indemana sa facem miezul bilutei.Le dam prin cocos si voilà...

TIPS-URI

1

De preferat sa folosim ciocolata pentru decorat...cuburi din acelea mari :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute tip Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Raffaello